Wij vergeten kinderen niet

Zondag 29 januari t/m zaterdag 4 februari is uitgeroepen tot de Week van het Vergeten Kind.
FC Dordrecht organiseert tijdens deze week een voetbalclinic voor kinderen die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken.
Op woensdagmiddag 1 februari krijgen de kinderen om 16.00 uur een voetbalclinic van voetbaltrainer Roy Waalboer en drie spelers van de selectie.
Ze mogen op de foto met de spelers, krijgen een kleine rondleiding en worden daarna getrakteerd op een hapje en drankje in onze Businessclub.
Samen zorgen we voor een onvergetelijke dag voor vergeten kinderen.

Meer informatie over de Week van het Vergeten Kind:

Niet thuis kunnen opgroeien. Dat wil geen enkel kind.
Maar helaas kunnen in Nederland ruim 50.000 kinderen niet meer thuis wonen. Vergeten kinderen die mishandeld, misbruikt, verwaarloosd, verstoten en gevlucht zijn en opgroeien op een plek met minimale speelmogelijkheden en traumabegeleiding. Dit is niet hoe een kinderleven moet beginnen. Wij vinden dat deze kinderen dezelfde kansen verdienen als een kind dat thuis opgroeit en daarom zetten wij ons breed in om het welzijn van deze kinderen te verbeteren. Kijk gerust verder op onze site en lees hoe we via vier pijlers een positieve bijdrage proberen te leveren aan het leven van deze kinderen.

Tijdens de Week van het Vergeten Kind vraagt de stichting speciale aandacht voor de zeer kwetsbare groep van 4.000 kinderen in de maatschappelijk opvang en de 3.000 in de vrouwenopvang.
Door middel van de activiteiten tijdens de Week krijgen de kinderen de kans om hun verhaal te vertellen over deze problematiek.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.