Wellis / nietes over FC Dordt-bios

Onder die kop verhaalt de website van RTV Dordrecht over de huidige politieke discussie omtrent de invulling van het nieuwe stadion van FC Dordrecht. Hangijzer in het stadhuis blijkt de nieuwe (mega)bioscoop die FC Dordrecht graag in het complex wil betrekken. Het doorgaan hiervan is van groot belang voor om het nieuwe stadioncomplex conform de huidige plannen te kunnen voltooien.

De Dordtse PvdA is groot voorstander van de plannen van FC Dordrecht om een mega-bioscoop te bouwen bij een nieuw stadion op het Kassencomplex aan de Provincialeweg in Dordrecht.

Het college van B&W wil juist geen extra voorzieningen toestaan, met inbegrip van een bioscoop. Het ontbreken van een bioscoop in Dordt levert al tijden wilde discussies op waarbij verschillende locaties de revue zijn gepasseerd.

De PvdA denkt dat een binnenstadbios veel kleiner moet zijn dan eentje buiten de stad. De raadsoppositie vindt dat de besluitvorming over de faciliteit moet versnellen ten gunste van de Dordtse voetbalclub.

Op de site http://www.rtvdordrecht.nl/ is een peiling geplaatst. Supporters van FC Dordrecht kunnen daar hun mening over het nieuwe stadion kwijt. De poll vindt u links onderaan de website.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.