Welke verrassingen heeft de tweede seizoenshelft in petto

Jupiler League trapt weer af op 13 januari 2012

Na een korte winterstop en enkele mutaties in de selecties staan de clubs en spelers van de Jupiler League weer helemaal klaar om aan de tweede seizoenshelft te beginnen. Morgen om 20.00 uur trapt de Jupiler League weer af. Naast de live-wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en FC Volendam zal ook de kraker tussen FC Zwolle en Sparta Rotterdam op zondag 15 januari live uitgezonden worden. Uiteraard zijn de samenvattingen van alle wedstrijden weer te zien op vrijdagavond vanaf 22.00 uur Wilfred Genee op RTL 7.

In de tweede seizoenshelft wordt duidelijk wie FC Zwolle kan stoppen in hun weg naar het kampioensschap. Zij staan dit moment al tien punten los op de nummer twee FC Eindhoven, maar in de Jupiler League is niets onmogelijk.

Wie haalt Jack Tuyp nog in op de topscorerslijst en wie gaan er vandoor met de Gouden Stieren voor Beste team, de Beste speler, de Beste trainer, de Topscorer én het Beste Talent dit seizoen? Om nog maar te zwijgen van de spannende ontknoping die door de periodetitels altijd voor vuurwerk zorgt.

Er zijn al twee periodewinnaars bekend, maar welke teams voegen zich aan hun zijden en strijden mee om promotie naar de Eredivisie?

Kortom nog voldoende spanning, spektakel en prijzen te verdelen in de Jupiler League en wie die prijzen gaat pakken blijft voor nu nog een verrassing.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.