Wedstrijdfotografen in nieuw jasje

Vanaf heden zullen wedstrijdfotografen bij alle wedstrijden in de Jupiler League te zien zijn in een nieuw uniform fotohesje. De Cooperatie Eerste Divisie (CED) en Pro Shots hebben gezamenlijk invulling gegeven aan dit initiatief. Het model is exact gelijk aan de hesjes gebruikt door de UEFA voor de Champions League.

Een korte ronde langs alle clubs liet zien dat er op dit moment gebruik wordt gemaakt van een grote verscheidenheid aan hesjes. “Het invoeren van een uniform hesje past precies in ons beleid om de Jupiler League als merknaam te verstevigen. Herkenbaarheid is daarbij essentieel”, aldus Jelle Beuker (Operationeel directeur CED).

Volgens Stanley Gontha van Pro Shots is het goed dat fotografen op de velden beter herkend worden als professionele fotograaf. “Het is misschien geen wereldschokkende verandering, maar het draagt enorm bij aan de uitstraling en professionalisering van de Jupiler League, daarnaast is het een mooi initiatief binnen het partnership tussen Pro Shots en de Cooperatie Eerste Divisie.”

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.