We willen stunten voor de supporters

Zondag 27 april ontvangt FC Dordrecht SC Cambuur op de Krommedijk. Nadat de Schapenkoppen officieel zijn gedegradeerd naar de Jupiler League staat er geen druk meer op de Dordtenaren. De ploeg van Jan Everse wil echter met opgeheven hoofd afscheid nemen van de eredivisie. ‘Strijdend ten onder’, is het motto van FC Dordrecht.

FC Dordrecht heeft naam gemaakt in de eredivisie met fris en gedurfd voetbal, helaas heeft het niet de benodigde punten opgeleverd maar wel veel credits bij de voetballiefhebbers. Niet voor niks hebben veel supporters inmiddels hun seizoenkaartaanvraag voor het aankomende seizoen alweer ingeleverd.

Trainer Jan Everse over de aanstaande ontmoeting met Cambuur:,, Het is leuk om jongens als Erik Bakker en Etiënne Reijnen weer te zien, die jongens heb ik bij Zwolle laten debuteren en ook bij Cambuur doen ze het goed. Cambuur is een club met veel potentie en een gezond technisch beleid. Wij hebben inmiddels de klap van de degradatie verwerkt, nu is het tijd om te winnen. Het is leuk dat we complimenten krijgen voor ons spel maar we willen punten. We gaan ons uiterste best doen om te stunten voor onze supporters.”

Jan Everse kan zondag niet beschikken over de nog geblesseerde Funso King-Ojo, Fernando Lewis, Matthew Steenvoorden, Robbert te Loeke.

FC Dordrecht – SC Cambuur 12.30 uur
Kaarten voor de wedstrijd zijn online, bij Primera of bij de kassa (een uur voor de aftrap) verkrijgbaar op vertoon van club/seizoenkaart.

Foto: Erwin Spek

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.