We mogen weer naar het stadion

Jullie mogen weer! Vrijdag barst de Keuken Kampioen Divisie weer los en FC Dordrecht maakt zich op voor een (hopelijk) vliegende start tegen Jong PSV. De aftrap is om 20:00 uur en er mogen weer supporters naar het stadion komen.

Dit seizoen keren we samen terug naar een situatie met een bijna normaal wedstrijdbezoek. Met elkaar, zij aan zij op de tribune, juichend om de doelpunten en na afloop een koud biertje bij het supportershome. Het mag allemaal weer, maar er zijn nog een paar regels waar we ons voorlopig nog aan te houden hebben.

Corona Check App
Toegang tot de wedstrijd is voor iedereen alleen mogelijk in combinatie met de coronacheck app. Ben je gevaccineerd? Heb je een negatief herstelbewijs of een negatieve sneltest (24 uur voorafgaand aan de wedstrijd)? Dan kan jij naar onze wedstrijd komen (lees verderop meer informatie over de coronacheck en Testen voor Toegang).

Jeugd tot dertien jaar
Kinderen onder de 13 jaar zijn vrijgesteld van een coronacheck.

Ingang
Je kunt naar binnen via de grote parkeerplaats (ingang Reeweg). De ingang via de Krommedijk is alleen bedoeld voor sponsoren en genodigden. Vanwege de extra check van de coronacheck-app is dit zo ingericht.

Kaartverkoop
De kassa’s bij de ingang van het stadion zijn geopend voor kaartverkoop.

Vrij zitten
Door de coronacheck bij de ingang, kan binnen het stadion anderhalvemetermaatregel vervallen. Dit betekent dat iedereen gewoon weer naast elkaar op de tribune kan gaan zitten. Alle bezoekers dienen op een stoel zittend plaats te nemen. (Dit geldt ook voor bezoekers op het uitvak.)

Supportershome
Het Supportershome zal o.b.v. de coronaregels dicht blijven, maar er is wel “buitenverkoop” via het luik zodat er “op het terras” toch gezellig met elkaar de heropening gevierd kan worden.

Stadion open
Het stadion gaan om 19:00 uur open. De aftrap van de wedstrijd is om 20:00 uur. (Conform de uitnodiging is de Businessclub al vanaf 18:00 uur toegankelijk.)

Seizoenkaarten
Seizoenkaarthouders hebben dit seizoen weer gewoon toegang met hun seizoenkaart en hoeven dus geen apart tickets meer aan te vragen. Supporters die hun seizoenkaart al hebben aangevraagd, kunnen deze afhalen bij de administratie.

Nog geen seizoenkaart?
Vraag hem dan nu aan via onderstaande link. Liever losse tickets kopen voor de wedstrijd tegen Jong PSV? Deze zijn verkrijgbaar via onze ticketshop via onderstaande button. Ook voor losse ticketkopers geldt dat toegang alleen mogelijk is met een vaccinatiebewijs óf negatief testbewijs óf herstelbewijs.

Coronacheck-app
Toegang tot deze wedstrijd is voor iedereen vanaf 13 jaar alleen mogelijk in combinatie met de coronacheck-app. Dit houdt in dat je een vaccinatiebewijs óf negatief testbewijs óf herstelbewijs moet hebben als je naar ons stadion komt.

Druipneus?
Door publiek met coronatoegangsbewijs binnen te laten is er meer mogelijk en krijgen we meer vrijheid. Uiteraard verzoeken we je nog steeds vriendelijk om thuis te blijven als je gezondheidsklachten hebt die op het coronavirus kunnen duiden.

Hoe kan ik mijn vaccinatiebewijs of negatieve test laten zien?
Je kunt via de app ‘CoronaCheck’ een QR-code laten uploaden. Deze wordt bij binnenkomst van het stadion gescand en laat zien dat je een geldig vaccinatiebewijs of negatieve test hebt. Meer informatie vind je op de website: https://coronacheck.nl.

Waar kan ik me laten testen?
Als je nog niet bent gevaccineerd of een herstelbewijs hebt en 13 jaar of ouder bent, moet je je laten testen om het stadion binnen te kunnen komen. Dit kan via Testen voor Toegang. Via https://www.testenvoortoegang.org kun je zien waar je terecht kunt en meteen een afspraak maken. Let op dat de test binnen 24 uur voor de aftrap van de wedstrijd moet zijn afgenomen.

Kom allemaal
Wij kijken er naar uit jou weer te mogen ontvangen. Heb je voor 6 augustus vragen of zijn er zaken onduidelijk neem dan contact op met info@fcdordrecht.nl. We helpen je graag verder!

 

 

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.