We moeten zelf de punten halen

FC Dordrecht reist vrijdagavond af naar Volendam om het op te nemen tegen het andere oranje.

Voor het team van Harry van den Ham  is het noodzakelijk om weer punten te pakken voor de play-offs: “Volendam bevindt zich in een mindere fase en zal zich net als wij willen herpakken. Wij hadden het geluk dat zo’n beetje al onze concurrenten voor een play-offplek maandag hadden verloren. Dat geluk blijven we niet houden dus we zullen zelf de punten moeten halen.”

Na twee wedstrijden met twee spitsen te hebben gewerkt zag de trainer dat het rendement minimaal was, hij wil dus weer terug naar het eerdere systeem waar de zijkanten voor gevaar kunnen zorgen.

De verandering van speelwijze houdt in dat Jeroen Lumu en Alvin Daniels waarschijnlijk terugkeren in de basis. Ook zal Alban Bunjaku in de basis starten. Harry van den Ham: “Alban is er nog maar net, maar toonde bij zijn invalbeurt tegen Emmen en de trainingen aan dat hij een goede en nuttige speler is voor ons. Daarom krijgt hij een basisplaats.”

Josimar Lima en Matthew Steenvoorden, die hoopt tegen FC Oss terug te keren volgende week, zijn geblesseerd.

Voor de supporters die vanavond naar Volendam afreizen met de verplichte autocombi:
Rico zit vanavond vanaf 18.00 uur tot 19.00 uur bij cafe restaurant De Vrijheid (op de Dijk: Haven 80) klaar met de namenlijst en deelt daar de toegangskaarten uit.

Foto: Erwin Spek

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.