We hebben het vertrouwen weer terug

Vrijdagavond ontvangt FC Dordrecht koploper Sparta op de Krommedijk.
Voor beide ploegen staat er wat op het spel, de Kasteelheren willen hun koppositie verstevigen en de Schapenkoppen willen de aansluiting naar boven behouden.
Na twee gewonnen wedstrijden is het zelfvertrouwen weer gegroeid bij de ploeg van Harry van den Ham. Kunnen ze de positieve flow vasthouden?

De coach blikt vooruit op de Rijnmondderby:
“Sparta is een degelijke ploeg, spelen realistisch voetbal en hebben scorend vermogen. Alex Pastoor heeft wat dat betreft een ploeg neergezet wat niet zomaar verliest.
Het wordt dus een zware wedstrijd maar de laatste twee wedstrijden hebben ons goed gedaan. Je ziet dat iedereen wat lekkerder in het vel zit, hebben weer het vertrouwen terug.”

Ook Geert Arend Roorda kijkt uit naar de wedstrijd tegen zijn oude ploeg Sparta waar hij zijn oude ploegmaat Michel Breuer als tegenstander treft.
De middenvelder is blij dat hij na een lange revalidatie weer terug is in het betaald voetbal, al is het een stapje lager dan in het begin van zijn carrière.
“Terugkijken heeft geen zin, ik ben dankbaar dat ik weer kan voetballen, daar heb ik hard voor gewerkt.
Natuurlijk heb ik nog ambities, anders kan je nooit het maximale uit jezelf halen. Ik kijk nu wedstrijd per wedstrijd hoe het gaat en het gaat steeds beter.
Sparta is een mooie club, ik heb een goed gevoel overgehouden aan de mensen daar al was het voor mezelf een teleurstellend jaar.
Maar ik speel nu bij FC Dordrecht en we gaan er ook alles aan doen om te winnen. Het lijkt me dan zeker leuk om nog even met Breuer na te praten.”

FC Dordrecht – Sparta Rotterdam
Aftrap 20:00 uur
Scheidsrechter Bas Nijhuis

Informatie kaartverkoop:
U kunt per persoon twee kaarten kopen op vertoon van club- of seizoenkaart óf ID uit Dordrecht (heeft u een ID uit regio Rotterdam dan kunnen we u helaas geen kaarten verkopen).
Dat kan online voor supporters met een club/seizoenkaart van FC Dordrecht, bij de administratie of op de wedstrijddag bij de kassa.

De kassa’s gaan op vrijdag 11 december om 19.00 uur open ook daar dient u uw seizoenkaart/ clubkaart of ID uit Dordrecht (of regio Dordrecht) te laten zien om kaarten te kopen.
De administratie is elke werkdag geopend van 9.00 uur tot 17.00 uur op de wedstrijddag van 10.00 uur tot 18.00 uur.

Foto’s: Erwin Spek

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.