Warner Hahn tekent in Dordrecht

Gistermiddag ondertekende Warner Hahn een tweejarige overeenkomst met FC Dordrecht. Warner Hahn is een 1.98 meter lange keeper afkomstig uit de Beloftenselectie van Ajax waar hij, na de A1, dit seizoen deel van uitmaakt.

Voor de volgende stap in zijn carrière had hij de clubs voor het uitkiezen, maar de doelman van de Jong Oranje selectie koos voor FC Dordrecht: “Ik had hier gelijk een goed gevoel en vooral een reëel uitzicht om speeltijd te gaan maken. Dat is mijn doel”.

Warner Hahn begon als voetballertje bij Alexandria’66 en kwam daar, min of meer bij toeval, onder de lat terecht. Dat bleek wel de juiste plek voor hem want zijn talenten werden ontdekt door Sparta waar hij tot in de selecties van de Nederlandse jeugdelftallen keepte. Ajax scoutte Hahn op het laatste jeugd-EK en haalde keeper op zestienjarige leeftijd naar Amsterdam. Eén seizoen later al kreeg Warner Hahn een driejarig contract dat deze zomer afloopt.

De laatste twee thuiswedstrijden was Warner Hahn samen met zijn ouders op de Krommedijk aanwezig waardoor zij een goede indruk van FC Dordrecht kregen. “Het is een leuk elftal waaruit ik al een paar jongens ken. Ik heb er nu al heel veel zin in”, aldus Warner.

“Dit is een warme club en daar voelen we ons thuis. Belangrijk is echter de ontwikkeling van Warner en dat zie ik hier helemaal zitten”, zei Reginald Hahn de trotse vader die zijn zoon overal volgt en zodoende samen met zijn vrouw en ‘opa’ bij de contractondertekening aanwezig was.

Marco Boogers is heel tevreden met zijn nieuwe keeper: “Hij kon echt overal heen, maar ik ben heel blij dat hij voor ons gekozen heeft. Het is echt een talent, hij zit al jaren bij de selecties van de Nederlandse jeugdelftallen”.

015
Warner Hahn en zijn zaakwaarnemer Daan Kramp zetten hun handtekening.

020
Vader Reginald Hahn kijkt trots toe,

023
Vader, moeder en opa zijn blij met het nieuwe shirt van Warner.

026
Bloemen van moeder voor haar zoon.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.