Voorbeschouwing FC Den Bosch

Aankomende vrijdag staat in speelronde 12 de thuiswedstrijd tegen FC Den Bosch op het programma. Er zal afgetrapt worden om 20:00. De wedstrijd staat onder leiding van Nick Smit met zijn assistenten Roan van Marrewijk en Jordi Been. De 4de official is Kevin Puts. De wedstrijd is live te volgen via het schakelkanaal op ESPN 1 of via ons Twitterverslag.

De bezoekers van vrijdag staan op de 16de plek in de competitie. Vorige week wonnen de Bosschenaren met 1-0 van Almere City, nadat er drie wedstrijden werden verloren op een rij. Alleen tegen Jong PSV in Eindhoven pakte onze tegenstander punten in een uitwedstrijd. Topscorer van Den Bosch is Roy Kuijper, hij maakte 6 doelpunten in 11 wedstrijden. De trainer van FC Den Bosch is Jack de Gier.

Paar feitjes op een rijtje:

– De laatste thuisoverwinning tegen FC Den Bosch was op 20 juli 2019, Pedro Marques was toen de enige doelpuntenmaker van de wedstrijd.

– Suray is na zijn rode kaart tegen MVV geschorst voor de wedstrijd tegen FC Den Bosch.

Nog geen kaartje voor deze wedstrijd? Deze zijn te bestellen via onze online ticketshop! Scoor vanaf €5,- jouw kaartje via https://tickets.fcdordrecht.nl/. 

Let op: als je bij deze wedstrijd kaartjes wilt kopen, heb je een clubkaart nodig. Je mag maximaal twee kaarten kopen per clubkaart. Deze zijn te bestellen via https://tickets.fcdordrecht.nl/memberships

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.