Vraag en antwoord over club/seizoen/uitkaarten

De promotie naar de eredivisie betekende ook dat er een aantal zaken zijn veranderd met betrekking tot een bezoek van een wedstrijd van FC Dordrecht. We hebben de meest gestelde vragen én de bijbehorende antwoorden op een rijtje gezet.

Ik wil een kaartje kopen om een keer een thuiswedstrijd van FC Dordrecht te bezoeken. Is een clubcard dan verplicht?
Ja, voor alle thuiswedstrijden dit seizoen geldt een clubcard verplichting. Met een clubcard kunt u (met uitzondering van de wedstrijd tegen Willem II*) twee kaartjes kopen. Een clubcard kost € 5,- en is 5 jaar geldig. Dit is het aanvraagformulier: inschrijfformulier ClubCard 14-15

Ik heb al een seizoen/clubcard van een andere club. Mag ik dan een clubcard bestellen?
Helaas is dat niet mogelijk, je mag van elke voetbalclub een seizoenkaart hebben maar je mag maar van één club een clubcard bezitten. Heb je een seizoenkaart van een andere club, dan is het helaas ook niet mogelijk om een FC Dordrecht clubcard te bestellen.
Alle aanvragen worden verwerkt in het KNVB systeem en dus meteen gecontroleerd op dubbele club/seizoenkaarten.

Mag je met een seizoenkaart ook extra kaartjes kopen?
Met een seizoenkaart mag je twee kaarten kopen (uitgezonderd de wedstrijd tegen Willem II*) .

Ik heb een clubcard besteld, maar niks meer gehoord.
Allereerst onze excuses daarvoor, we zijn blij met de enorme stapel aanvragen maar daardoor hebben we geen tijd om iedereen persoonlijk te beantwoorden. Een club/uit/ seizoenkaart verwerken duurt ongeveer 2 werkdagen. U kunt voor de zekerheid even bellen of het klaarligt via 078-6130000.

Heeft u de clubkaart al betaald dan sturen wij het op, kan soms even duren aangezien de afschriften wat laat bij ons worden bezorgd.

Ik heb een uitkaart besteld en nu?
Ook hier geldt: helaas hebben we geen tijd om alle aanvragen persoonlijk te beantwoorden. Na 2 werkdagen is de kaart doorgaans klaar.
Uw huidige seizoen/club kaart wordt meteen geblokkeerd bij het aanmaken van een uitkaart. U kunt de oude kaart inwisselen bij de administratie voor de nieuwe versie met uitkaart. Dit mag ook iemand anders voor u doen, mits ze de oude kaart meenemen.

Ik wil een keer mee met een uitwedstrijd, hoe schrijf ik me in?
Voor een uitwedstrijd is een uitkaart verplicht, dit kan worden gekoppeld aan je seizoenkaart of clubcard en is dus persoonsgebonden. Voor een uitwedstrijd heeft iedereen dus zijn eigen uitkaart nodig.

Je kan een uitkaart bestellen door dit formulier:  FC Dordrecht uitkaart Eredivisie 2014 in te vullen en samen met een losse pasfoto op te sturen naar Postbus 979, 3300 AZ Dordrecht of mailen naar info@fcdordrecht.nl

De busreizen worden verzorgd door de Supportersvereniging en niet door FC Dordrecht.
Inschrijven kan bij Jan van Nieuwenhoven in het supportershome op donderdagavond tussen 20.00 uur en 22.00 uur of na een thuiswedstrijd in het supportershome. Bij inschrijving dient er meteen worden afgerekend.

Alle informatie over prijzen en tijden vind je via deze link

Mag ik mijn seizoenkaart uitlenen?
Een seizoenkaart is persoonsgebonden maar mag bij een thuiswedstrijd worden uitgeleend aan vrienden of familie.
Let wel: een jeugd of 65+ seizoenkaart kan niet zomaar worden uitgeleend aan iemand tussen 15 en 65 jaar. Neem dan contact op met de administratie: info@fcdordrecht.nl

Waar kan ik terecht voor kaarten?
Kaarten zijn te koop bij verkooppunten van Ticketbox  of online
Bij Ticketbox betaalt u een toeslag van €3,50 per kaartje.
Online betaalt u € 1,50 toeslag per kaartje.

Op wedstrijddagen kunt u een uur voor de aftrap een kaartje kopen zonder een toeslag te betalen. We kunnen alleen niet garanderen dat er nog voor alle tribunes kaarten beschikbaar zijn. Op wedstrijddagen zijn de kassa’s van het stadion één uur voor aanvang van de wedstrijd open (tenzij anders aangegeven).

De administratie heeft geen voorverkoop.

Er zijn een aantal plaatsen beschikbaar voor mensen in een rolstoel. Neem hiervoor contact op met FC Dordrecht via info@fcdordrecht.nl of bel op werkdagen tussen 10 en 17.00 uur naar de administratie: 078-6130000.

Is uw vraag nog niet beantwoord dan kunt u contact met ons opnemen via 078-6130000 of info@fcdordrecht.nl

*Op vrijdag 28 november speelt FC Dordrecht thuis tegen Willem II, hiervoor geldt dat u met uw club of seizoenkaart slechts één kaartje per persoon kunt kopen.  Bij alle andere wedstrijden kan men (onder voorbehoud) twee kaarten per club/seizoenkaart bestellen.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.