Voorbeschouwing: Wie doorbreekt negatieve reeks?

Morgenavond ontvangen wij Roda JC in ons Riwal Hoogwerkers Stadion. In de vorige ontmoeting eindigde de wedstrijd in een 2-2 gelijkspel. Na een vroege 2-0 achterstand wisten Zamouri en Smith de achterstand om te buigen. Na een zinderend slot moesten beide ploegen genoegen nemen met een gelijkspel.

FC Dordrecht en Roda JC hebben elkaar slechts drie keer getroffen in de laatste tien jaar. In het seizoen 2008/09 wist Roda JC in de nacompetitie voor promotie/degradatie nipt te winnen over twee wedstrijden. Na een gelijkspel in Dordrecht verloren onze Schapekoppen met 1-0 in Limburg waardoor de promotiedroom definitief in duigen viel.

Terug naar 2019, waar FC Dordrecht 18e en Roda JC 6e staat maar een eenvoudige driepunter voor de Limburgers er niet in zit. Roda JC wist geen van de laatste vijf uitwedstrijden te winnen. Daarentegen wist FC Dordrecht geen van de laatste vijf thuiswedstrijden te winnen. Beide ploegen zijn ongetwijfeld gebrand om de negatieve reeks te doorbreken.

FC Dordrecht rekent op jullie steun! Tot morgen in het Riwal Hoogwerkers Stadion!

Kan je er niet bij zijn morgen, maar wil je toch op de hoogte blijven? Volg de wedstrijd dan via Twitter, Facebook en Instagram.

 

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.