Voorbeschouwing: Uitreeks voortzetten

Er staat een druk weekend voor de deur. Afgelopen vrijdag speelden onze Schapekoppen thuis nog gelijk tegen MVV. Morgen wacht RKC Waalwijk op de ploeg van Cláudio Braga. RKC won vorige week met 2-4 van Jong AZ.

Op 30 november 2018 speelde FC Dordrecht een zakelijke wedstrijd. De Brabanders werden in het Riwal Hoogwerkers verslagen met 2-0. Door twee treffers van Oussama Zamouri werd hij de man van de wedstrijd. De doelpunten vielen in de 31e en 49e minuut.

De statistieken zijn licht in het voordeel van RKC. Vanaf het seizoen 2007/2008 hebben beide ploegen elkaar 18 keer getroffen. Hiervan won RKC er negen, FC Dordrecht er zeven en werd het tweemaal gelijk. De laatste twee duels waren in het voordeel van FC Dordrecht, beide keren winst met een doelsaldo van 3-0. De laatste keer dat RKC het in het Mandemakers Stadion opnam tegen de Dordtenaren wisten ze nipt te winnen, 1-0.

FC Dordrecht wist vijf van de zeven laatst gespeelde uitwedstrijden te winnen. Kunnen de Dordtenaren deze reeks doorzetten?

FC Dordrecht en RKC zijn beide de laatste drie duels ongeslagen. De Schapekoppen wonnen van FC Volendam (3-4) & FC Twente (0-1) en afgelopen week werd er gelijkgespeeld tegen MVV (1-1). RKC won van FC Twente (4-1) & Jong AZ (2-4) en er werd gelijkgespeeld tegen Roda JC (0-0).

Op naar een positief resultaat in Waalwijk!

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.