Voorbeschouwing: TOP OSS

Dankzij de 3-1 overwinning op MVV voor de beker (mede door drie doelpunten van man-of-the-match Anass Achahbar) kijken we met veel vertrouwen uit naar de competitiewedstrijd tegen Top Oss.

Het afgelopen seizoen waren de Ossenaren net een maatje te groot voor ons Dordtenaren. Er werd twee keer met een doelpunt verschil verloren. Het behouden en bekeken spel van TOP Oss bracht hen verrassend tot in de play-offs. Dragende krachten als Bryan Smeets (>Sparta) en Huseyin Dogan (>NAC) lieten het Frans Heesen Stadion achter en mede daardoor loopt het daar dit jaar stukken minder.

In de vorige speelronde won TOP Oss wel in eigen huis van Jong PSV. Na drie keer verlies en een gelijkspel hebben de Brabanders een boost gekregen van de 1-0. Door een vroege goal van Lars Hutten konden drie punten worden verzilverd en staat het team van Klaas Wels nu op de 16e plek.

Vrijdagavond moeten de Schapekoppen punten pakken om de negatieve competitiereeks van de afgelopen weken om te buigen. Het team van Claudio Braga weet dat dit een wedstrijd is, die gedomineerd maar vooral gewonnen moet worden.

Jij bent er vrijdagavond toch ook weer bij in het Riwal Hoogwerkers Stadion?SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.