Voorbeschouwing TOP Oss – FC Dordrecht

FC Dordrecht en TOP Oss troffen elkaar 46 keer in officiële duels: 44 keer in de competitie en 2 keer in de play-offs. De balans is precies gelijk: beide clubs wonnen 16 keer.

FC Dordrecht reist vanavond met vertrouwen af naar Oss. Met de eerste overwinning tegen Jong AZ weet FC Dordrecht weer wat winnen is. TOP Oss verloor in de vorige speelronde met 3-0 van MVV. Daarbij ontving een Ossenaar rood waardoor ze de wedstrijd met tien man eindigden. Met slechts één punt uit vijf wedstrijden

Het treffen is een weerzien met ex-Schapekop Marcel van der Sloot. Van der Sloot verdedigde tussen 2008 en 2010 de groen-witte kleuren en kwam in 2011 even terug voordat hij de overstap maakte naar TOP Oss. Ook voor Harry van der Ham is het bekend terrein. Harry was actief in Oss tussen 2002-2005.

Kevin Vermeulen en Robin Polley zijn de enige spelers uit het basisteam van vorige week vrijdag die ook op het veld stonden in februari eerder dit jaar. Toen werd de uitslag 1-3. De grote man van de avond was Danzell Gravenberch met twee doelpunten. Ook Kevin Vermeulen nam een goal voor zijn rekening. Kevin weet dus hoe het is om te scoren en te winnen in Oss. Hij zou dit maandag ongetwijfeld graag willen herhalen.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.