Voorbeschouwing: Tijd voor revanche

FC Eindhoven – FC Dordrecht is de eerste wedstrijd van de vierde periode. Na een overwinning op Roda JC reizen onze Schapekoppen vol vertrouwen af naar Eindhoven om de drie punten te veroveren. In de thuiswedstrijd tegen FC Eindhoven ging het fout voor FC Dordrecht want er werd met 0-3 verloren.

De thuiswedstrijd tegen FC Eindhoven was de laatste wedstrijd als hoofdtrainer van Gérard de Nooijer. De wedstrijd ging kansloos met 0-3 verloren. Elisha, Essikal en van der Boomen waren de drie doelpuntenmakers voor FC Eindhoven.

De geschiedenis leert ons dat FC Dordrecht voornamelijk goede resultaten wist te behalen tegen de Brabanders. Vanaf het seizoen 2003/04 hebben FC Dordrecht en FC Eindhoven 29 keer tegenover elkaar gestaan. FC Dordrecht heeft 15 wedstrijden gewonnen, FC Eindhoven wist 6 keer te winnen en het werd 8 keer een gelijkspel.

In de laatste vijf wedstrijden heeft FC Dordrecht het iets beter gedaan dan FC Eindhoven. FC Dordrecht heeft zeven punten weten te behalen. FC Eindhoven respectievelijk vijf punten. Samy Bourard is de man in vorm. Hij wist twee keer te scoren in de afgelopen wedstrijd tegen Jong FC Utrecht. Ook de Eindhovense defensie doet het goed want zij hebben in de laatste vijf wedstrijden slechts vijf goals geïncasseerd. Echter heeft FC Dordrecht met Cijntje en Summerville twee aanvallers die wedstrijden kunnen beslissen.

Het belooft een spannende wedstrijd te worden. Een goed begin is het halve werk!

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.