Voorbeschouwing Telstar- FC Dordrecht

Vrijdag 18 maart neemt FC Dordrecht het op tegen Telstar. De ploeg onder leiding van Michel Vonk staat slechts één punt van de Schapenkoppen verwijderd.
Winst betekent voor beide ploegen klimmen op de ranglijst waar het verschil tussen een play-offs plek en de kelder van de Jupiler League slechts een kwestie is van een paar punten.

Trainer Harry van den Ham blikt vooruit op de wedstrijd: “Afgelopen maandag hebben we laten zien dat we de bereidheid hebben om druk te zetten en vuile meters te maken. Je zag dat het werkte en de groep voelt dat ook. Spelen we met dezelfde bereidheid tegen Telstar dan is alles mogelijk.”
Ook Nick de Bondt kijkt vol vertrouwen uit naar de wedstrijd: “Maandag ging het lekker, je merkte dat de tegenstander moeite had met ons. Op een heel ongelukkig moment sta je ineens achter maar we hadden de veerkracht om terug te komen. Ondanks onze positie op de ranglijst hebben we alles nog in eigen hand. We moeten punten pakken.”
Bij FC Dordrecht ontbreken morgen Matthew Steenvoorden (hij heeft de training inmiddels hervat maar is nog niet wedstrijdfit) en Jeffry Fortes (hamstring).
Telstar kan hoogstwaarschijnlijk nog niet beschikken over Frank Korpershoek, Calvin Valies en Crescendo van Berkel.

Vrijdag 18 maart 20.00 uur: Telstar- FC Dordrecht
Scheidsrechter: C. Mulder

Voor de supporters die naar deze wedstrijd willen afreizen:
Er rijdt geen supportersbus naar Velsen-Zuid, maar je kan met de auto naar de wedstrijd toe.
In het supportershome worden donderdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur ‘autokaarten’ verkochten voor €10,- per stuk. Je hebt hier geen uitkaart voor nodig.
Er is geen kassaverkoop.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.