Voorbeschouwing: Telstar – FC Dordrecht

Tijdens de negende speelronde van de competitie nemen we het in een uitwedstrijd op tegen Telstar. De Schapekoppen bleven ongeslagen in eigen huis maar verloren in de drie gespeelde uitwedstrijden twee keer van Fortuna Sittard en FC Oss. Tegen Helmond Sport werd er voor het eerst sinds september 2016 weer een uitwedstrijd gewonnen. Vanavond willen de Dordtenaren laten zien dat ze ook in uitwedstrijden een goede indruk achter kunnen laten.

FC Dordrecht is het seizoen positief begonnen en staat na de winst van afgelopen vrijdag tegen FC Eindhoven op een zevende plek. Telstar staat met één punt minder op een tiende plek en mocht zich na de winst in de vissersstrijd tegen FC Volendam van afgelopen vrijdag toevoegen aan het linker rijtje. De ploeg uit Velsen-Zuid speelde daarvoor maar liefst vijf keer gelijk. Verder verloor de ploeg van het sterke Fortuna Sittard en won het naast FC Volendam ook van FC Den Bosch. Beide ploegen hebben afgelopen vrijdag laten zien dat ze kunnen scoren, maar ook tegendoelpunten incasseren, door beide met vier doelpunten voor en drie doelpunten tegen te winnen.

Vorig seizoen betekenden de wedstrijden tegen Telstar één punt in de uitwedstrijd en verlies in eigen huis voor de Dordtenaren. Vanavond zullen beide ploegen strijden voor de drie punten om aansluiting te blijven vinden bij de top. Het belooft dus weer een spannende wedstrijd te worden.

Vanavond zal er om 20:00 worden afgetrapt in het Rabobank IJmond Stadion en de wedstrijd zal worden geleid door scheidsrechter Stan Teuben. Komt allen naar Velsen-Zuid om de Schapekoppen aan te moedigen naar een overwinning of volg het verloop van de wedstrijd via Twitter.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.