Voorbeschouwing: Return van de regioderby

Je zou het bijna vergeten, maar er wordt morgenavond gewoon weer gevoetbald! De regioderby staat op het programma in ons Riwal Hoogwerkers Stadion. Excelsior komt op bezoek, en ondanks het grote verschil op de ranglijst, hebben onze Schapekoppen in de uitwedstrijd laten zien dat ze het de Rotterdammers knap lastig kunnen maken. Gesterkt door het trouwe thuispubliek is 2020 starten met een driepunter allesbehalve onrealistisch.

De Kralingers hebben in aanloop naar de tweede seizoenshelft geoefend tegen Helmond Sport. Er werd met 2-1 gewonnen, de doelpuntenmakers waren Bruins en Omarsson. Met de oefenoverwinning hebben de Rotterdammers dus een streepje voor op onze groen-witte brigade die met 1-0 onderuit ging tegen TOP Oss. Maar een slechte generale is een goede repetitie.

Waar FC Dordrecht slechts drie punten wist te behalen in de laatste vijf wedstrijden, vergaarde Excelsior maar liefst negen punten. Door overwinningen op Roda JC, NEC en TOP Oss. Toch is er nog een statistiek om vertrouwen uit te putten, want in de laatste drie thuiswedstrijden tegen Excelsior werd niet verloren! Ook de terugkeer van Daniël Breedijk geeft de Dordtse burger moed.

Vergeet niet om als seizoenkaarthouder gebruik te maken van de bring-a-friend actie! Neem voor slechts €5,- per extra kaartje familie en vrienden mee naar de wedstrijd. Tot morgen in ons Riwal Hoogwerkers Stadion.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.