Voorbeschouwing: Jong PSV – FC Dordrecht

Morgenavond staat de een na laatste wedstrijd voor de winterstop op het programma. FC Dordrecht treedt aan tegen de nummer 16 op de ranglijst: Jong PSV. Een nieuwe kans voor de mannen van Cláudio Braga om enigszins aansluiting te vinden bij de achterhoede.

Vorig seizoen wisten de Schapekoppen één puntje uit het vuur te slepen in Eindhoven. Er werd met 2-2 gelijkgespeeld. Jong PSV kreeg al snel een kans en wist deze meteen om te zetten in een doelpunt. Ook het tweede doelpunt liet niet lang op zich wachten, waardoor de Dordtenaren bij rust tegen een 2-0 achterstand aankeken. In de tweede helft nam FC Dordrecht het initiatief. Dat resulteerde in een knappe comeback op sportpark De Herdgang. Na een doelpunt van Cijntje wist hij later Zamouri te assisteren, die zorgde voor de 2-2. In ons eigen Riwal Hoogwerkers Stadion wist Jong PSV met 1-3 te winnen. De doelpuntenmaker aan Dordtse zijde was Crysensio Summerville.

De ploeg van Peter Uneken staat momenteel op de 16e plaats in de Keuken Kampioen Divisie. Uit de afgelopen vijf competitiewedstrijden werd slechts twee keer verloren. Al met al een lastige tegenstander voor de Dordtenaren, want in de laatste vijf ontmoetingen tussen beide teams wist FC Dordrecht slechts één keer gelijk te spelen. Maar met een gezonde dosis strijd en passie is alles mogelijk!

We hebben jouw steun hard nodig om punten te pakken. Tot morgen!

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.