Voorbeschouwing: In eigen huis winnend afsluiten

Morgenavond staat de laatste wedstrijd van dit seizoen op het programma. Jong FC Utrecht is te gast in ons Riwal Hoogwerkers Stadion. Na het tegenvallende resultaat bij TOP Oss zijn onze Schapekoppen gebrand om het seizoen met een overwinning af te sluiten.

FC Dordrecht heeft het dit seizoen lastig gehad tegen de beloftenteams. In zeven wedstrijden is er slechts één keer gewonnen, drie keer gelijkgespeeld en drie keer verloren. Ook de uitwedstrijd bij Jong FC Utrecht ging met 4-1 verloren. Siebe Schets redde de eer door te scoren in de 77e minuut. Het kwaad was echter al geschied. Want Venema (2x) en Arweiler schoten Jong FC Utrecht al eerder in de wedstrijd naar een veilige marge. Van der Velden bepaalde de eindstand, 4-1.

Gezien de ontwikkeling die onze selectie heeft doorgemaakt is er alle reden voor optimisme. Met verschillende spectaculaire wedstrijden en mooie overwinningen gaat FC Dordrecht voor niets minder dan drie punten. Als dank voor weer een seizoen steun en support van de trouwe aanhang.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.