Voorbeschouwing: FC Oss – FC Dordrecht

Tijdens de vierde speelronde nemen we het op tegen FC Oss. Na de wedstrijd in Sittard werden de ruggen gerecht en werd er knap gewonnen van Jong FC Utrecht en gelijk gespeeld tegen het stugge FC Emmen. De Schapekoppen toonden lef en lieten merken dit seizoen wel degelijk mee te willen doen om een ticket voor de play-offs.

FC Oss eindige vorig seizoen op een 15e plaats. De ploeg uit Oss is het huidige seizoen sterk begonnen door te winnen van Jong FC Utrecht en FC Volendam en een punt te pakken tegen Telstar. De ploeg van trainer Klaas Wels heeft in drie competitiewedstrijden dus zeven punten behaald, tegenover de vier punten van de ploeg van trainer Gerard de Nooijer. Dit zegt echter weinig over de krachtsverhoudingen, aangezien het seizoen nog maar net begonnen is. Beide ploegen zijn in elk geval niet van plan om de punten af te staan of te delen.

Net zoals FC Dordrecht heeft ook FC Oss de selectie flink versterkt. Zo werden onder anderen verdedigers Ferry de Regt, Frenk Keukens, Mats Grotenberg en Niels Fleuren binnengehaald. Ook zetten middenvelders Lion Kaak, Huseyin Dogan en Jordy ter Borgh hun handtekening onder een verbintenis aan de club uit Oss. Verder keerde spits Erik Quekel keerde terug op het oude nest en koos doelman Ralph Vos voor een contract bij FC Oss. Als laatste werd een trio NAC-huurlingen warm onthaald door de Ossenaren. Fisayo Adarabioyo, Vinnie Vermeer en Daan Klomp komen voor één seizoen over op huurbasis van de club uit Breda.

De Ossenaren wisten vorig seizoen in eigen huis met 4-2 te winnen van de Dordtenaren en aan de Krommedijk werd er gelijk gespeeld (1-1). De Dordtenaren zullen er vrijdag alles aan gaan doen om drie punten te pakken tegen de ploeg uit Oss. De Ossenaren zullen er echter alles aan doen om de goede start voort te zetten. Het belooft dus een spannende wedstrijd te worden in het Frans Heesen Stadion! Komt allen om de Schapekoppen aan de moedigen naar de eerste overwinning buitenshuis!

De wedstrijd begint om 20:00 in het Frans Heesen Stadion en wordt geleid door scheidsrechter Dieperink.

 

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.