Voorbeschouwing FC Dordrecht – Telstar

Morgenavond spelen we tegen Telstar in het Riwal Hoogwerkers Stadion. Na de overwinning in Eindhoven doet Dordt weer volop mee voor de periodetitel. Met nog drie wedstrijden op het programma is het belangrijk om te winnen van Telstar. De Witte-Leeuwen hebben een sterke thuisreputatie, maar uit zijn ze minder overtuigend. Slechts drie keer werd buitenshuis gewonnen. Ex-FC Dordrechtspeler Mohamed Hamdaoui, man in vorm bij Telstar, komt morgen weer voetballen op de Krommedijk. De aanvaller scoorde in de laatste drie wedstrijden vier doelpunten, de Dordtse verdediging is alvast gewaarschuwd.

Beide teams speelden in oktober tegen elkaar in Velsen-Zuid en toen won Telstar met overtuigende 3-0 cijfers in het Rabobank IJmond Stadion. Mohammed Osman speelde toen een ijzersterke wedstrijd voor de club uit Velsen-Zuid, maar de middenvelder is inmiddels al vertrokken bij de Witte-Leeuwen en speelt nu in de Eredivisie bij Heracles Almelo. De laatste keer dat Dordt thuis kon winnen van Telstar dateert uit 2013. Toen werd het 4-3 aan de Krommedijk. De goals kwamen van Korte (2), Alisic en Gladon.

Telstar staat op een vijfde plaats in de Jupiler League en kent een heel goed seizoen. Bij FC Dordrecht is Amevor nog steeds geblesseerd, Telsar heeft geen blessures. Liban Abdulahi viel tijdens de wedstrijd tegen FC Dordrecht geblesseerd uit met een breuk in zijn scheenbeen. De middenvelder zat vorige week voor de eerste keer terug in de selectie van Telstar.

Wil je ook naar de wedstrijd? Klik dan hier voor meer informatie over de kaartverkoop.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.