Voorbeschouwing FC Dordrecht – NAC Breda

Na de nederlaag in Volendam staat aanstaande vrijdag de thuiswedstrijd tegen NAC Breda op het programma. De wedstrijd begint zoals vertrouwt om 20:00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Hensgens!

De tegenstander uit Breda staat op dit moment op de 9de plek. De club won de afgelopen twee wedstrijden in de competitie en is ook een ronde verder in de beker nadat het VVV met penalty’s uitschakelde. De clubtopscorer van NAC is Ralf Seuntjes. De oud-speler van De Graafschap, VVV-Venlo en Telstar heeft dit seizoen al negen doelpunten gescoord. NAC staat onder leiding van Edwin de Graaf.

De Dordtenaren zullen het vrijdag zonder Tim Hölsher moeten doen, hij is geschorst.

Het uitvak is uitverkocht dus worden er 400 supporters uit Breda verwacht. Na de sfeervolle comeback tegen FC Den Bosch hebben de Dordtenaren nu ook de steun keihard nodig om een goed resultaat te halen. Met een clubkaart kan je al een kaartje kopen vanaf vijf euro. De tickets zijn te koop via onze online ticketshop. Zorg dat je erbij bent, tot vrijdag!

Let op: als je bij deze wedstrijd kaartjes wilt kopen, heb je een clubkaart nodig. Je mag maximaal twee kaarten kopen per clubkaart. Deze zijn te bestellen via https://tickets.fcdordrecht.nl/memberships

Coronacheck-app
Vanaf 13 jaar moet je een geldige QR-code hebben in de coronacheck-app om toegang te krijgen tot de wedstrijden. Dit houdt in dat je een vaccinatiebewijs óf negatief testbewijs óf herstelbewijs moet hebben als je naar het stadion gaat. Door publiek met coronatoegangsbewijs binnen te laten is het toegestaan om de ‘anderhalvemetermaatregel’ los te laten.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.