Voorbeschouwing FC Dordrecht – MVV Maastricht

Morgenavond neemt FC Dordrecht het op tegen MVV Maastricht. Het behaalde punt van vorige week tegen Jong AZ smaakt naar meer.


Vorig seizoen had FC Dordrecht weinig in de melk te brokkelen tegenover de Zuid-Limburgers. Op bezoek bij MVV werd er met 2-1 verloren. Alle drie de doelpunten vielen pas in de slotfase van de wedstrijd. MVV kwam op een 2-0 voorsprong, waarna FC Dordrecht in de 90e minuut via Haydary de aansluitingstreffer wist te maken. Helaas kwam de treffer van de inmiddels vertrokken Omran Haydary te laat en keerde onze Schapekoppen huiswaarts met lege handen. In de thuiswedstrijd werd er gelijkgespeeld. Dankzij een goal van Jari Schuurman werd één punt veiliggesteld.


De Maastrichtenaren hadden een valse start met twee nederlagen. Echter staan ze op een keurige twaalfde plek na twee achtereenvolgende overwinningen op Jong PSV en Roda JC. De opponent uit Zuid-Limburg zal deze stijgende lijn ongetwijfeld door willen zetten. Maar de Dordtenaren zijn er op gebrand om de drie punten in Dordrecht te houden.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.