Voorbeschouwing: FC Dordrecht – Jong FC Utrecht

Vorige week werd de ongeslagen reeks van de Schapekoppen verbroken. Er werd met 3-2 verloren op bezoek bij Almere City FC. Morgenavond krijgen we de kans om ons weer te herpakken. Jong FC Utrecht komt op bezoek in het Riwal Hoogwerkers Stadion. De beloften uit Utrecht zijn tot nu toe de positieve verrassing van de Keuken Kampioen Divisie.

Ondanks dat de talenten uit de Domstad vorig seizoen niet verder kwamen dan de 19e plaats, waren ze alles behalve een makkelijke tegenstander voor de Dordtenaren. In het Riwal Hoogwerkers Stadion trokken de Utrechters aan het langste eind door in de 90e minuut de winnende goal te maken. De wedstrijd eindigde in 1-2 met Jari Schuurman als de doelpuntenmaker aan de Dordtse zijde. Op bezoek in Utrecht verloor FC Dordrecht met ruime cijfers. Na ruim 70 minuten te hebben gespeeld keken we tegen een 3-0 achterstand aan. Via Siebe Schets werd toen nog wel de 3-1 gemaakt, maar deze goal bleek later alleen voor de statistieken. In de 84e minuut werd het zelfs nog 4-1 via een penalty.

Momenteel staat Jong FC Utrecht op de zevende plaats en zijn zij de laatste vijf wedstrijden ongeslagen. Hiermee zijn zij tot nu toe de positieve verrassing van het seizoen. Afgelopen maandag speelde de ploeg nog tegen Helmond Sport voor speelronde acht. Deze wedstrijd eindigde in 1-1.
Ook morgenavond moet de selectie van Cláudio Braga aantreden zonder de geblesseerde Daniël Breedijk en Savvas Mourgos. Mo Aminu is nog niet speelgerechtigd.

Het belooft een interessante wedstrijd te worden, met twee ploegen die vol voor de winst willen gaan. Tot morgen in het Riwal Hoogwerkers Stadion!

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.