Voorbeschouwing FC Dordrecht- Jong Ajax

Vrijdagavond ontvangt FC Dordrecht Jong Ajax op de Krommedijk. Eén van de twee beloftenteams die meespelen in de de Jupiler League.
Er is nogal wat discussie over de deelname van de beloftenteams, ook vanwege het feit dat de opstelling veel van samenstelling kan wisselen.
Dit keer zal het team echt uit de tweede lichting van de Amsterdammers bestaan, aangezien het eerste elftal Molde FK en PSV binnen vier dagen treft.

Volgens Harry van den Ham, die afgelopen maandag Jong Ajax had bekeken is ziet kansen voor FC Dordrecht.
“Ze spelen niet in de verdediging maar hebben hun eigen filosofie qua spel. Hun zwakke punt is echter dat ze vooral zichzelf willen laten zien, dat gaat ten koste van het spel.”
Wat dat betreft heet de coach niks te klagen over complimenten over de tactiek van FC Dordrecht: ”Ik sprak maandag nog met Sjaak Swart, hij was vol lof over ons spel.”
Harry voegde er meteen aan toe: “Leuk om te horen natuurlijk, alleen je schiet er niks mee op, we moeten punten pakken.”

Het verschil tussen de middenmoot en de subtop is klein, winst betekent een flinke stijging in de ranglijst.
Wilt u FC Dordrecht vrijdagavond steunen?
Kaarten zijn verkrijgbaar bij de administratie tot 17.00 uur (op wedstrijddagen vanaf 10.00 uur), vrijdag vanaf 19.00 uur bij de kassa en bij de vaste verkooppunten van Ticketbox en online.
U heeft voor deze wedstrijd geen clubkaart nodig.
Parkeren kan bij het stadion (ingang Reeweg Oost) voor € 5, – heeft u een dagkaart.
Gratis parkeren kan bij Sportpark Halmahera of bij het parkeerterrein van het naastgelegen DFC/RCD.
De wedstrijd FC Dordrecht – Ajax begint 20.00 uur

Foto: Erwin Spek

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.