Voorbeschouwing FC Dordrecht – Almere City FC

Morgenavond om 20:00 is Almere City FC te gast in ons Riwal Hoogwerkers Stadion. Helaas zonder de steun van onze trouwe aanhang, maar dat weerhoudt onze selectie er niet van om de thuisoverwinning tegen Jong AZ een passend vervolg te geven.

 Dat het geen vanzelfsprekendheid is mag wel duidelijk zijn. Sterker nog, de Almeerders hebben nog geen enkele keer verloren. Daarnaast hebben ze na NAC de minste doelpunten tegen van de competitie. Aan die statistiek hangt een Dordts luchtje, want ex-Schapekop Daniël Breedijk komt sinds dit seizoen in actie voor Almere City FC.

Het afgelopen seizoen zijn wij slechts één keer in actie gekomen tegen Almere City FC. Het treffen was geen correcte weergave van de stand op de ranglijst, want met twee vroege goals van Schuurman en Marques hadden de Dordtenaren lang zicht op een goed resultaat. Uiteindelijk trok Almere City FC aan het langste eind door met 3-2 te winnen.

Na de nederlaag in Leeuwarden wacht ons opnieuw een hoogvlieger. Een nieuwe kans voor onze selectie om te stunten! Kom op Schapekoppen! Samen strijden, samen winnen!

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.