Voorbeschouwing FC Den Bosch – FC Dordrecht

Morgenavond is het zover, onze eerste uitwedstrijd van het seizoen 20/21. Tegenstander: FC Den Bosch. Met een 0-0 gelijkspel tegen de voormalig nummer 6 van het vorige seizoen, zullen de Schapekoppen er met vertrouwen ingaan om de ongeslagen status door te zetten.

In de eerste speelronde van de Keuken Kampioen divisie konden de Schapekoppen zich meten met de top uit de competitie. Met niet te groots voetbal maar met veel passie en strijd heeft de ploeg van Harry van den Ham het eerste punt van het seizoen binnen.

Ondanks de benutte strafschop door Pedro Marques in de 54ste minuut en een slotoffensief, met een doelpunt van Dwayne Green in de 91ste minuut bleven de 3 punten vorige seizoen alsnog in Den Bosch. Afgelopen week speelde FC Den Bosch tegen De Graafschap, een verloren wedstrijd voor de Boschenaren. De pot eindigde in 4-2 winst voor de club uit Doetinchem. Door deze nederlaag kun je FC Den Bosch terugvinden op plek 16, waar zij vorig seizoen op de 11de plek eindigden

Met het gelijkspel in het achterhoofd en met de nieuwe versterkingen Matthew Bondswell, Kürsad Sümeli en Dehninio Muringen. zullen de Schapekoppen alles op alles zetten om het publiek thuis achter de buis trots te maken en de drie punten mee te nemen naar Dordrecht.

 

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.