Voorbeschouwing: Attractief vs zakelijk?

De overwinning op Almere City FC was alweer de vijfde wedstrijd op rij zonder verlies. Onze Schapekoppen combineren spektakel met resultaat. In de afgelopen wedstrijden werd er drie keer gewonnen en twee keer gelijkgespeeld. Met 13 doelpunten voor en 10 tegen is er van een saai potje voetbal absoluut geen sprake.

Waar FC Dordrecht staat voor attractief en frivool, is onze tegenstander van morgenavond een stuk zakelijker. TOP Oss heeft van de laatste acht overwinningen er maar liefst zeven gewonnen met één doelpunt verschil. Ook vielen er in de laatste vijf wedstrijden maar 11 doelpunten. Bij ons is dat aantal maar liefst 23.

Vanaf het seizoen 2006/07 hebben de beide ploegen 29 keer tegenover elkaar gestaan. FC Dordrecht wist 14 keer te winnen, TOP Oss 6 keer, en het eindigde 9 keer in een gelijkspel. Opmerkelijk is dat FC Dordrecht dit seizoen al drie keer tegenover TOP Oss heeft gestaan. Namelijk één keer in de competitie, en twee keer vriendschappelijk. Ook al wist FC Dordrecht tweemaal te winnen, was het TOP Oss die drie punten kon bijschrijven na het treffen. De Ossenaren wonnen in ons Riwal Hoogwerkers Stadion met 0-1 dankzij een goal van Dennis Janssen.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.