Voorbeschouwing: Almere City is dé ploeg in vorm

Na de spectaculaire wedstrijd in Waalwijk wacht er een nieuwe uitdaging voor onze Schapekoppen. Morgenmiddag speelt FC Dordrecht tegen de best presterende ploeg van de laatste periode. Almere City FC heeft in de afgelopen wedstrijden maar liefst zes keer op rij gewonnen.

In de vijftiende speelronde was FC Dordrecht te gast in het Yanmar Stadion. FC Dordrecht was op dat moment bezig aan een negatieve reeks. Daarentegen mengde Almere City FC zich knap met de top van de competitie. Almere City FC begon goed aan de wedstrijd door in de 15e minuut te scoren. Na een rode kaart van Almere-spits Luckassen was het de beurt aan FC Dordrecht. Zamouri scoorde in de 72e minuut de gelijkmaker. Na een spannende slotfase eindigde de wedstrijd in een gelijkspel.

Vanaf het seizoen 2005/06 hebben de beide ploegen elkaar 26 keer getroffen. FC Dordrecht heeft 13 keer gewonnen, de wedstrijd eindigde 5 keer in een gelijkspel, Almere City FC won 8 wedstrijden. Historisch gezien is een overwinning meer dan mogelijk maar de blakende vorm van Almere City FC is niet zomaar tot stand gekomen. Het belooft een spektakel te worden in het Riwal Hoogwerkers Stadion.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.