Voorbeschouwing: Afrekenen met de angstgegner

Morgenavond staat de eerste uitwedstrijd op het programma. FC Dordrecht gaat op bezoek bij FC Eindhoven in het Jan Louwers Stadion. Na het tegenvallende resultaat in de openingswedstrijd zijn onze Schapekoppen ongetwijfeld gebrand op de eerste overwinning.

Vorig seizoen hadden de Dordtenaren weinig in de melk te brokkelen tegenover de Brabantse opponent. In ons eigen Riwal Hoogwerkers Stadion werd met 0-3 verloren. In Eindhoven kreeg de formatie van trainer Cláudio Braga maar liefst acht tegengoals te verwerken. Na drie goals van de Eindhovenaren in de eerste helft was de wedstrijd al gespeeld. In de tweede helft ging het van kwaad tot erger en werd de marge nóg groter. Zamouri zorgde voor het enige Dordtse lichtpuntje door te scoren maar het was slechts voor de eer.

De Brabanders zijn dit seizoen van start gegaan met een knappe overwinning in Nijmegen. FC Eindhoven wist een 1-0 achterstand om te buigen in een 1-2 overwinning. Aanvoerder Branco van den Boomen nam beide doelpunten voor zijn rekening. Anthony Musaba scoorde namens NEC de openingstreffer. Maarten Peijnenburg (vorig seizoen actief bij FC Dordrecht) speelde de hele wedstrijd in dienst van FC Eindhoven.

Het belooft een interessante wedstrijd te worden in het Jan Louwers Stadion. Tot morgen!

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.