Voetballes voor de John F. Kennedyschool

De leerlingen van groep 7 en 8 van de John F Kennedy school kregen vandaag een voetbalclinic van de selectie van FC Dordrecht.

Voorafgaand aan de voetbal clinic werden de leerlingen rondgeleid door het stadion waar ze ademloos aan de lippen hingen van teammanager Ariejan Wallaard. Groep 8 was zelfs even spoorloos omdat ze, buiten het zicht van de organisatie, zoveel vragen stelden dat ze te laat waren voor het tekenen van de bij het project horende contracten in de perskamer.

De voetbalclinic in het najaarszonnetje werd zowel door de jongens als de meiden met veel plezier ondergaan. Waar Robin Gosens en Ryan Koolwijk de leerlingen de basisvormen van voetbal bijbrachten probeerden Ilias Haddad en Mart Lieder de traptechniek te verbeteren. Filip Kurto en Robbert te Loeke keerden diverse strafschoppen maar moesten enkele keren ook hun meerdere erkennen in de talenten van de John F Kennedyschool. Josimar Lima en Ricky van Haaren mochten de leiding nemen over het eindproduct van de clinic, de partijvorm. Dit alles onder toeziend oog van ambassadeur Everon Pisas.

Uiteindelijk gingen de leerlingen moe maar voldaan richting school waar zij met hun twee leraren en tevens FC Dordrecht supporters verder werken aan het project Scoren voor Gezondheid.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.