Voetbal international on tour

Populair voetbalprogramma in het theater!

VIVoetbal International on Tour ook in Schouwburg Kunstmin, Dordrecht.

Eén van de, zo niet hét populairste voetbalpraatprogramma op de Nederlandse televisie is op dit moment Voetbal International. De talkshow die is opgebouwd rondom de presentator Wilfred Genee, analist René van der Gijp en beroepsmopperkont Johan Derksen, trekt wekelijks bijna een miljoen kijkers en weet zich daarmee verzekerd van een grote schare fans die allemaal wel eens een live-uitzending willen bijwonen. Omdat de capaciteit in de studio beperkt is, gaan de heren het land in met Voetbal International.

Schouwburg Kunstmin beleeft op 15 mei de première.

Voetbal International on Tour, zoals de theatereditie genoemd wordt, is een uniek evenement omdat de hoofdrolspelers een zeer volle agenda hebben en ze dus zeer sporadisch het theater in kunnen gaan. Behalve Genee, Van der Gijp en Derksen zal, net als op televisie, ook in de theateruitvoering een vierde gast aan tafel schuiven. Zij bespreken met elkaar de actualiteit en kijken terug of blikken vooruit naar evenementen zoals de competitie, Champions League en het EK voetbal dat in juni in Polen en Oekraïne wordt gehouden. Daarnaast treedt ook Danny Vera op, precies zoals het op televisie gebeurt. Met dit verschil dat Vera niet tijdens, maar na afloop van het programma in de Kleine zaal optreedt. Want daar gaat het feest nog even verder.

Voetbal International on Tour stelt een groot deel van de opbrengst beschikbaar aan maatschappelijke doelen. Hiervan worden een aantal geselecteerd door hoofdsponsor Rabobank Drechtsteden. Voetbal International on Tour is een evenement met live muziek, discussies en beschouwingen over voetbal.

Losse kaarten kosten € 65,- p.p. inclusief drank en hapjes en zijn te bestellen via de website van Schouwburg Kunstmin.

Maar u kunt uw bedrijf ook aanmelden voor een sponsorpakket, of voor meer dan 10 kaarten, voor dit unieke bedrijfsuitje met medewerkers en relaties!

Bent u enthousiast, mail dan naar info@tollenaarentollenaar.com of bel 06 – 16 77 67 32 o.v.v. “via Michael Schwab” en vraag naar de mogelijkheden.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.