Vizier gericht op Play-Offs!

Na de wedstrijd tegen Fortuna is het vizier direct gericht op Almere City FC. In de laatste competitiewedstrijd van het seizoen kan de laatste ticket voor deelname aan de Jupiler League Play-Offs gehaald worden. Een prachtige kans voor een mooi stukje nieuwe clubgeschiedenis.

Vier jaar geleden deed FC Dordrecht voor het laatst mee aan de promotieronde. Het schakelde toen Oss uit in de eerste ronde en was in een zinderende dubbel tegen Roda JC dicht bij een senastie.

De euforie van destijds kan nu ook weer bereikt worden. Het zou een bekroning zijn voor de inzet en het doorzettingsvermogen voor de ploeg die dit seizoen zware tegenslagen heeft moeten overwinnen.

Onder leiding van de trainers Virgil Breetveld, Rody Hoegee en Henk Vos is er deze week – zelfs op Koninginnedag – hard getraind in de aanloop naar de allesbeslissende finale tegen Almere. “We hebben het eigen hand en die kans mogen we niet laten lopen”, sprak Breetveld. “Bovendien spelen we thuis en daar willen we nog een keer laten zien wat we werkelijk kunnen”.

Voor de winter speelde FC Dordrecht de pannen van het dak. Spektakelstukken als tegen Excelsior of MVV kregen het publiek op de banken en op vreemde bodem waren de Dordtenaren zelfs haast ongenaakbaar. Met het bereiken van de Play-Offs kan de doelstelling voor dit seizoen gehaald worden.

Voor Rogier Molhoek is het duidelijk, de wedstrijd tegen Almere City FC zal niet zijn laatste voetbalwedstrijd als profvoetballer zijn. De aanvoerder, die volgend seizoen naar zijn oude club SHO terugkeert, is ervan overtuigd dat de play-offs vrijdag bereikt gaan worden: “Het zou mooi zijn wanneer ik mijn afscheid nog een paar wedstrijden kan uitstellen”.

Molhoek benadrukt dat de steun van de supporters heel belangrijk voor spelersgroep is geweest. “Dit seizoen was er zoveel slecht nieuws, het is dan mooi om te zien hoe loyaal onze supporters zijn.“

Morgen kunnen ze alle steun weer gebruiken, voor deze speciale wedstrijd hoopt de selectie daar ook weer op. “We doen het tenslotte voor de supporters. We kunnen er met z’n allen een mooie avond van maken. Ik wil mijn carrière graag afsluiten met een prijs”.

De kassa’s gaan vrijdag om 18:45 uur open. Kom naar de Krommedijk en beleef deze avond mee!

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.