Verschil in beleving

In de profcompetities gaat het om prestaties. Daar worden de clubs op beoordeeld, daar komt het publiek voor kijken. Maar eenmaal op de tribune is het spelletje ook bedoeld als vermaak, daarvoor komt iedereen tenslotte naar het stadion.

Dat vermaak kan in verschillende dingen zitten. Bovenal de uitslag, supporters ondersteunen de drang om te willen winnen van de spelers. Strijd, passie en inzet scoren ook hoog. Maar een enkele mooie actie, een nieuw talent of de humor van omstanders kan soms ook bekoren. Een ieder is vrij om zijn eigen plezier te bepalen.

Omgekeerd geldt hetzelfde. Teleurstelling kan voortkomen uit het ontbreken van zelfs maar één van dezelfde keuzemogelijkheden. Ook hierin heeft iedereen zijn eigen beleving.

Maandagavond waren er meerdere elementen die een ander beeld van de wedstrijden zouden kunnen rechtvaardigen dan in het verslag op de website weergegeven. Misschien zijn er supporters die op zulke momenten een kritischer noot van de eigen site verwachten. Het is echter geen verplichting om direct een inhoudelijke analyse aan te dragen. Daar zijn andere media soms beter geschikt voor.

De website van FC Dordrecht publiceert ook die verhalen waardoor in het totaalbeeld een objectiever karakter bestaat.

De feiten van de wedstrijd tegen Cambuur zijn niet mooier weergegeven dan ze waren, het is slechts een weergave zoals het is beleefd, gezien vanuit een intentie om aan het voetbal plezier te beleven.

Hierna een verslag gezien vanuit die objectiever invalshoek.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.