‘Verlenging’ met Webmyday!

In de rubriek Verlenging van FC Dordrecht belichten wij dit weekend een fantastische sponsor en onze beheerder van de website!

Wie is Webmyday?

Webmyday is een jong en dynamisch marketingbureau, wat gevestigd is in Dordrecht. Vanuit het hoofdkantoor, wordt er elke dag voor meer dan 200 klanten aan de online optimalisatie gewerkt. Webmyday is al sinds het jaar 2010 actief. Door de jaren heen zijn zij flink gegroeid en bestaat ons team uit gedreven online marketing- en webdesignspecialisten. Het maakt voor ons niet uit of je wilt opvallen met Facebook, Google of Pinterest. Webmyday zal er alles aan doen om je optimaal te begeleiden.

Hoe werkt Webmyday?

Bij ons kan je terecht voor websitebouw en online marketing. Wij zijn ervan overtuigd dat een goed uitziende, professionele website erg belangrijk is. Met de juiste marketinguitingen, zullen er immers meer klanten op je website terecht komen. Als je een website laat bouwen door Webmyday, kan je ervan uitgaan dat je van A tot Z bij het proces wordt betrokken. Wij zullen alles transparant met je delen en ervoor zorgen dat alles volgens wens zal verlopen. Op onze website vind je verschillende pakketten voor het laten maken van een website. Mocht je je wensen en specificaties niet terugvinden in één van deze pakketten, dan kan er ook een pakket op maat worden samengesteld. Dit gebeurd geheel op aanvraag

Voor hulp bij de online marketing, staan wij ook voor je klaar. Wij kunnen je helpen met onder andere social media berichten, Google advertenties en SEO. Voor de social media berichten kan je denken aan bijvoorbeeld Facebook, Instagram en LinkedIn. Ook voor onze online marketing diensten, hebben wij verschillende pakketten samen gesteld. Mocht er ook hier geen pakket met jouw wensen en specificaties tussen zitten, dan kan deze ook geheel maat worden samengesteld.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.