‘Verlenging’ met Keukenwarenhuis.nl

Je weekend is natuurlijk niet compleet zonder de rubriek Verlenging van FC Dordrecht. Aan het eind van de week lichten wij namelijk toffe nieuwtjes uit van onze partners waarvan jij op de hoogte moet zijn. Wij laten jou in de blessuretijd van je weekend graag kennis maken met onze hoofdsponsor: Keukenwarenhuis.nl.

Hoelang is Keukenwarenhuis bij de club en wat doet het bij FC Dordrecht?
Keukenwarenhuis.nl is inmiddels alweer bijna vier jaar betrokken bij de club. Wij zijn begonnen met een partnership op het wedstrijdshirt (onderkant rug). Na een jaar werd dat de bovenkant van de rug. Vervolgens is het op de borst geworden. Elk jaar een mooi opstapje!

Wie is Keukenwarenhuis?
Een echt (uit de hand gelopen) familiebedrijf met passie voor blije klanten! Dit doen wij door hoogwaardige Duitse kwaliteitskeukens te plaatsen bij mensen thuis. Met vestigingen in Ter Aar en Dordrecht gaat ons bereik van Amsterdam tot Breda, en van Den Haag tot Nijmegen.
De keuken is een centraal punt in het huis waar lief en leed wordt gedeeld met elkaar. Spannende verhalen over het afgelopen weekend en saaie anekdotes over de werkdag komen samen in de keuken. Dat onder het genot van een stamppotje of culinaire uitspatting.

Wat doet Keukenwarenhuis precies?
Wij helpen klanten met het verwezenlijken van hun dromen. Dit doen wij in de vorm van Duitse kwaliteitskeukens te verkopen, leveren en plaatsen.

Wat zijn de ambities van Keukenwarenhuis?
Ons doel is het maken van blije klanten. Het vergt veel kwaliteit en scherpte om iedere klant volledig te voorzien in zijn of haar behoeften. Wij leren elke dag en ontwikkelen ons continu! Dat is ons doel, de klant elke dag weer (steeds beter) voorzien in het verwezenlijken van hun wensen.

Kan je iets vertellen over waarom Keukenwarenhuis FC Dordrecht sponsort?
Wij zijn om meerdere redenen bij FC Dordrecht betrokken. Als onderneming hechten wij veel waarde aan iets terugdoen voor de directe omgeving waar wij ons in bevinden. Zo zien wij de waarde van een BVO in de regio als sociaal verbindende factor. Een middel wat mensen uit allerlei sociale lagen bij elkaar brengt. Hier verbinden wij graag onze naam aan en dragen ons steentje bij.
Uiteraard hangt er ook een zakelijk belang samen aan het partnership. Zo heeft het een positieve invloed op de naamsbekendheid en het bereik van Keukenwarenhuis.nl. Aangezien wij op de borst van de wedstrijdshirts staan en met LED-boarding en vaste boarding in het stadion te zien zijn kan je bijna niet om ons heen!

Wat heeft Keukenwarenhuis met voetbal en in het speciaal Dordt?
Het eerste filiaal van Keukenwarenhuis.nl is geopend in Dordrecht. Buiten de bovenstaande aspecten zijn wij echte sportliefhebbers, maar houden wij ook van gezelligheid en een drankje. Waar komt dat beter samen dan bij FC Dordrecht?!

Volgende week een nieuwe ‘Verlenging’! Welke sponsor wordt er dan in het zonnetje gezet? Houd daarvoor onze social media in de gaten!

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.