‘Verlenging’ met Dubbelsteyn

Deze zondag in de rubriek Verlenging met van FC Dordrecht: Dubbelsteyn. Al meedere jaren een belangrijke (mobiliteits)partner en onderdeel van de FC Dordrecht familie.

Dubbelsteyn is de vertrouwde BMW én MINI dealer in de regio Zuid- Holland met een vestiging in Dordrecht en Numansdorp. Het bedrijf streeft elke dag naar optimale klanttevredenheid en dit doen ze met stuk voor stuk professionals. Professionals met een fascinatie voor de merken BMW en MINI, maar bovenal met interesse in u, uw wensen en uw verwachtingen.  Deze maand heeft Dubbelsteyn een mooie auto te presenteren. De nieuwe BMW i4: De eerste 100% elektrische BMW Gran Coupé, beschikbaar in twee varianten: de eDrive40 en de M50.

De eDrive40 is met zijn innovatieve technologieën gericht op efficiëntie en beschikt over een actieradius tot wel 590 kilometer (WLTP) en een vermogen van 340pk. De M50 is vooral gericht op power, dit ziet u terug aan het vermogen van 544pk en de actieradius van 419km (WLTP). De nieuwe BMW i4 is geweldig: intelligent en sportief, geweldig om in te rijden.  Maar ook duurzaam gebouwd. En om te zien is hij… nou… geweldig, een volbloed BMW.
– Het opladen van de BMW i4 is gemakkelijker dan ooit.
– Het geluid van de BMW i4 past zich aan, aan de rijmodus.
– BMW i4 M50 – het eerste 100% elektrische M Model.

     

Op 26 februari zal de BMW i4 gepresenteerd worden in de showrooms, maar al vanaf 1 december uit te proberen. Dubbelsteyn nodigt u graag uit om dit nieuwe elektrische model te ervaren door middel van een proefrit. Wij bedanken Dubbelsteyn voor de jarenlange verbondenheid met FC Dordrecht en kijken uit naar nog meer mooie jaren.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.