‘Verlenging’ met De Voetbaldrukker

Voetbaldrukker is opgericht in 2019 en is sinds januari 2020 officiële partner van de Keuken Kampioen Divisie. Voetbaldrukker verzorgt programmaboekjes en magazines voor verschillende voetbalverenigingen in de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, Tweede Divisie en Derde Divisie. Ook drukken ze de programmaboekjes voor het Nederlands Elftal en zijn ze vanaf dit seizoen official supplier geworden van Ajax.

Voetbaldrukker is ook nauw betrokken bij FC Dordrecht. Ze verzorgen verschillende soorten drukwerk voor onze club en het logo van Voetbaldrukker staat sinds dit seizoen op het broekje van ons tenue. Voetbaldrukker verzorgt de complete inhoud van programmaboekjes en magazines voor clubs voor een bijzonder voordelig tarief.

Voetbaldrukker is ook actief buiten de voetbalwereld. Voor de zakelijke markt zijn zij ook uw ideale leverancier. Dit doen ze onder de naam Businessdrukker.

Ben je op zoek naar snel en goedkoop drukwerk voor jouw organisatie? Neem dan contact op via: www.voetbaldrukker.nl of www.businessdrukker.nl

 

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.