‘Verlenging’ met de Crimp

Restaurant De Crimp is gevestigd in een van de mooiste panden van Dordrecht; Namelijk het 17e eeuwse monumentale pand ‘De Crimpert Salm’.
In dit vroegere gildehuis is al meerdere jaren horeca gevestigd, bekend bij menig Dordtenaar. In 2018 heeft het verouderde interieur, na een grondige verbouwing, plaats gemaakt voor een modern interieur, zonder zijn klassieke kenmerken te verliezen.
Ook de keuken is in de afgelopen jaren getransformeerd. Onder leiding van de huidige chef Nick, worden herkenbare maar ook uitdagende gerechten bereid in een modern, klassiek jasje. De keuken staat onder andere bekend om zijn klassieke bereidingswijze, als fermentatie. Alles uit de keuken wordt zelf bereid, van de gedroogde hammetjes tot aan de zuurkool. Kortom, aan liefde en aandacht geen gebrek in de gerechten van de Crimp.
Bij een mooi gerecht hoort natuurlijk ook een heerlijk drankje. Het jonge maar gedreven team staat altijd klaar om de gast te voorzien van het juiste advies. Ook voor een praatje onder het genot van een bakkie koffie met een brokking gebakkie is het team altijd klaar.
Kortom, een heerlijke plek voor koffie, lunch, diner of een heerlijke borrel. Nog een tip.. De huisgemaakte arancello is heerlijk.
Kom snel genieten van alles wat De Crimp te bieden heeft!
Op dit moment kunt u stemmen op ‘het Doelpunt van het Jaar’. Wanneer u de winnende stem hebt kunt u een gratis lunch voor twee personen winnen bij Restaurant de Crimp. Stem via https://fc-dordrecht.leadfamly.com/doelpunt-van-het-jaar-2021?utm_source=article&utm_medium=web&utm_campaign=dvhj_fcdordrecht_2021 en wie weet eet u binnenkort in het heerlijke restaurant!

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.