‘Verlenging’ met AA Lease

Deze week opnieuw de rubriek Verlenging van FC Dordrecht. Dit weekend belichten wij AA Lease, al lange tijd betrokken bij de club als sponsor. Zo hebben zij onder andere een mooi, groot reclamedoek in de Noord-West hoek.

AA Lease komt voort uit het familiebedrijf Ames. Op 17 december 1969 werd AA Lease opgericht. Hierna is AA Lease uitgegroeid tot de grootste universele leasemaatschappij in de regio.

Wij ondersteunen sport en cultuur in de meest brede zin van het woord. We supporten – met name binnen de Drechtsteden – lokale verenigingen, stichtingen en clubs. En hierbij dus ook FC Dordrecht.

AA Lease

AA Lease is de leasemaatschappij in de regio Drechtsteden Rijnmond en wij zijn de mobiliteitspartner onder alle omstandigheden. Totaal beheren wij meer dan 10.000 leasecontracten voor onze klanten.

Kiezen voor AA Lease, is kiezen voor zorgeloze mobiliteit met een hoge servicegraad, persoonlijke aandacht & eerlijk advies. Of het nu gaat om bedrijfswagens, personenwagens, tijdelijke contracten, deelauto’s, leasefiets of wagenparkbeheer. Wij bieden maatwerk waarbij we streven naar maximale berijderstevredenheid.

AA Rental

Bij het oplossen van uw tijdelijke mobiliteitsbehoefte is huren bij AA Rental een slimme optie. Ook voor langere periodes. Hiervoor maken we graag een voorstel voor een auto die exact aansluit op uw wensen. AA Rental heeft 10 vestigingen in de regio. Van grote bakwagens tot kleine personenauto’s en alles er tussenin. Ook als je gewoon elektrisch rijden graag een keer in het echt wilt beleven, ben je bij AA Rental aan het juiste adres!

Door oplopende levertijden zijn veel auto’s lastig te leveren. Echter beschikt AA Lease over unieke voorraadmodellen. Waaronder elektrische modellen met nog de lage bijtelling van 2021.

Zo hebben wij nu nog een uniek aanbod!

De Cupra Born! Deze auto is hét bewijs dat volledig elektrisch rijden en performance samengaan. Het wachten is voorbij. Vanaf nu is de 100% elektrische CUPRA Born te bestellen. Pure power. Wij hebben de hand weten te leggen op een aantal exemplaren van de Cupra Born Adrenaline One. Kijk voor meer informatie op: Cupra Born – AA Lease.

FC Dordrecht is blij met de positie van AA Lease bij de club en wij hopen nog vele jaren onder andere het reclamedoek in de Noord-West hoek te mogen zien.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.