Verkoopinformatie FC Dordrecht – VVV Venlo

Vrijdag 18 september speelt FC Dordrecht in eigen huis tegen VVV Venlo.

Na de ruime overwinning op Fortuna Sittard wil de ploeg onder leiding van trainer Harry van den Ham niks liever dan het Dordtse publiek trakteren op 3 punten op de Krommedijk.

Met evenveel punten (9) maar een beter doelsaldo staan de Limburgers op een zevende plaats in de ranglijst, terwijl FC Dordrecht de negende plaats bezet houdt.

Mascotte
De mascotte van de wedstrijd tegen VVV Venlo is Liam Abels. Liam is al bijna 8 jaar, zit in groep 4 van de Johan Friso school en is in zijn vrije tijd spits in de F1 bij RCD. Zijn favoriete speler is Jeffry Fortes. Liam heeft veel vertrouwen in de Schapenkoppen: volgens hem gaat FC Dordrecht met 3-1 winnen. Of dat zo is weten we vrijdagavond rond 21.45 uur.

Toegangsprijzen voor losse kaartverkoop seizoen 2015-2016:

Lange zijde Oost tribune 20 euro (15 euro)
West tribune 17 euro (12,50 euro)
Korte zijde Noord tribune 12 euro (9 euro)
Zuid tribune 12 euro (9 euro)

Tussen haakjes staan de toegangsprijzen voor kinderen t/m 14 jaar en 65+

Een clubkaart is NIET nodig.

Op wedstrijddagen zijn de kassa’s van het stadion één uur voor aanvang van de wedstrijd open (tenzij anders aangegeven).

Kaarten zijn te koop bij verkooppunten van Ticketbox  of online
Bij Ticketbox betaalt u een toeslag van €3,50 per kaartje. Online betaalt u € 1,00 toeslag per kaartje.
Op wedstrijddagen kunt u een uur voor de aftrap een kaartje kopen zonder een toeslag te betalen. We kunnen alleen niet garanderen dat er nog voor alle tribunes kaarten beschikbaar zijn.

Bij de administratie is er ook voorverkoop, let op: op wedstrijddagen tot 16.00 uur daarna aan de kassa. Er zijn een aantal plaatsen beschikbaar voor mensen in een rolstoel. Neem hiervoor contact op met FC Dordrecht via info@fcdordrecht.nl of bel op werkdagen tussen 10 en 17.00 uur naar de administratie: 078-6130000.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.