Veiling gesigneerd wedstrijdshirt voor KiKa

Hans Dijkstra is al ruim 18 jaar supporter van FC Dordrecht. Naast voetbal en FC Dordrecht, is hardlopen zijn grootste hobby en passie. Op 24 september 2017 loopt Hans de marathon van Berlijn. Dit doet hij niet alleen voor zichzelf, maar met name om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de stichting Kinderen Kankervrij (KiKa). Het doel is om minimaal € 4250,- op te halen door middel van verschillende inzamelingsacties, om zo een bijdrage te kunnen leveren aan het ultieme doel van KiKa: het verhogen van de genezingskans van 75 naar 95%.

 

FC Dordrecht heeft ter ondersteuning van de inzamelingsactie een officieel wedstrijdshirt beschikbaar gesteld, dat op dit moment geveild wordt via Marktplaats. Het betreft hier het officiële thuistenue van seizoen 2016/2017, gesigneerd door de selectie! De veiling is te vinden via onderstaande link, en loopt af op 31 mei om 20.00u. De hoogste bieder op dat moment wint het tenue en de volledige opbrengst zal ten goede komen van KiKa.
Klik hier voor de veiling.

Meer informatie over de inzamelingsactie van Hans is te vinden via onderstaande link, via deze link kunnen ook spontane giften gedaan worden: www.runforkikamarathon.nl/hans-dijkstra.

 

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.