Veel vertrouwen na Feyenoord

Morgen treft FC Dordrecht Willem II op de Krommedijk. Aan het begin van de competitie werd de Tilburgse ploeg een belangrijke concurrent genoemd. Na dertien speelronden hebben de Brabanders zich stevig genesteld in de eredivisie. Met zeventien punten bezetten ze de negende plaats. Een knappe prestatie van de medepromovendus.

Trainer Ernie Brandts blikt vooruit op de wedstrijd van morgen: “Tegen Feyenoord hebben we bewezen dat we het met een goede organisatie de tegenstander moeilijk maken. De wedstrijd duurde echter vijf minuten te lang. Willem II is voetballend niet minder dan Feyenoord, de ploeg doet het voetballend zeer goed, is goed georganiseerd en scoren makkelijk. Verdedigend zijn ze alleen niet zo sterk.”

Brandts heeft alle vertrouwen in de Dordtse selectie: “We putten veel vertrouwen uit de wedstrijd tegen Feyenoord, het is tijd om punten pakken. Dat is een kwestie van 100 % volle bak geven, fouten reduceren en geluk hebben.”

Niet inzetbaar: Marvin Peersman ( twee wedstrijden geschorst), Giovanni Korte (nog niet wedstrijdfit).

Aftrap: 20.00 uur
Toegangskaarten voor thuiswedstrijden van FC Dordrecht kunnen alleen worden gekocht met een club/seizoenkaart. Voor deze wedstrijd geldt: één toegangskaart per club/seizoenkaart.

Klik hier voor meer informatie over de prijzen en verkooppunten.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.