Van Schapekoppen naar Cupfighters

Morgenavond neemt FC Dordrecht het op in een één luik met de finalist van de vorige editie van de TOTO KNVB Beker FC Utrecht.

De Domstedelingen zitten in een goede fase. Er is namelijk in de laatste vijf wedstrijden niet verloren. FC Utrecht wist de vorige bekerjaargang in de halve finale zelfs te stunten tegen Ajax door in eigen huis met 2-0 te winnen. Afgelopen week was in de Eredivisie FC Twente te gast. Dit eindigde in 2-1 voor de club uit Utrecht met doelpunten van Bart Ramselaar en Sander van der Streek. FC Utrecht treft een oude bekende in Harry van den Ham. Van den Ham was assistent-trainer bij de Domstedelingen in het seizoen 2014/15. Ook FC Utrecht heeft een ex-Schapekop in de gelederen. Joris van Overeem speelde 35 wedstrijden voor FC Dordrecht en was tweemaal trefzeker.

Met de rampzalige wedstrijd van afgelopen vrijdag in het geheugen beginnen de Schapekoppen met een schone lei in de TOTO KNVB Beker. De voorgaande duels met FC Utrecht werden 1-3, 3-1 en 6-1 verloren. Enkel in 1995 wist FC Dordrecht een puntje over te houden aan het treffen. FC Dordrecht kan weinig vertrouwen putten uit de statistieken, maar met passie en strijd is in de TOTO KNVB Beker alles mogelijk!

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.