Van Hese speelt voor optie in contract

Kai van Hese ziet zijn uitleenbeurt aan FC Dordrecht als de laatste strohalm om nog te slagen bij ADO Den Haag. ,,Als het goed gaat in Dordrecht zal Den Haag de optie in mijn contract lichten,” zegt Van Hese hoopvol in de microfoon van RTV Rijnmond.

,,Nu ik ben verhuurd heb ik een optie bij mijn aflopende contract gekregen,” legt Van Hese de plannen van zijn club uit. ,,Als het goed gaat in Dordrecht dan zal Den Haag die optie lichten en heb ik nog voor een jaar een contract.”

,,Ik hoop dat ze nu al iets positiever naar mij kijken en over mij denken. Ik wil mezelf ontwikkelen en groeien en laten zien aan Den Haag dat ik het kan en zij mij terug willen halen,” zegt Van Hese, die al 26 keer het shirt van ADO mocht dragen.

Behalve Van Hese heeft FC Dordrecht met Santy Hulst en Tom Beugelsdijk nog twee huurspelers van ADO Den Haag in huis. ,,Tom Beugelsdijk zat hier al, die ken ik goed want daar heb ik mee in de jeugd gespeeld,” vertelt Van Hese over zijn medespeler. ,,Dat maakt het wel iets makkelijker om hier binnen te komen. Maar uiteindelijk moet je het toch voetballend laten zien en dan kom je vanzelf in de groep. En FC Dordrecht is wel vergelijkbaar met Den Haag, makkelijke mensen in de omgang, dus je voelt je snel thuis.”

Bron: RTV Rijnmond

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.