Van den Ham coach van het jaar

Woensdag 5 februari werd in het Postillion Hotel de jaarlijkse Sportprom georganiseerd. In een afgeladen feestzaal werden Dordtse (top)sporters in het zonnetje gezet met muziek, filmpjes en verschillende live optredens. De jury van de SportProm maakt tijdens deze feestelijke avond de beste sportman, sportvrouw, sport­ploeg, sportcoach en het sporttalent van Dordrecht over het jaar 2013 bekend. 

Harry van Ham werd verkozen tot beste sportcoach boven Wouter Blok (ckv Oranje Wit) en Alexander Jacobs ( Dordrecht Lions) maar benadrukte dat de titel niet alleen zijn persoonlijke verdienste was : “Het team waarmee ik werk is groot, veel mensen zijn betrokken bij het succes van FC Dordrecht: de complete technische staf, de medische staf en niet te vergeten de spelersgroep.”

De selectie van FC Dordrecht maakte deze avond ook kans op de titel beste sportploeg maar zag de prijs naar de gepromoveerde ijshockeyers van Dordrecht Lions gaan. Volgend jaar hopen ze het erepodium wel te halen. “We staan al 25 wedstrijden op rij bovenaan, we gaan voor het kampioensschap,” aldus de kersverse coach van het jaar.

De SportProm is een feestelijke bijeenkomst waar sporters, bestuurders en beleidsbepalers elkaar ontmoeten, maar waar de (top)sporters centraal staan. Het is de manier om te laten zien dat de stad trots op ze is en om de sport in Dordrecht aandacht te geven.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.