Van Beukering nieuwe spits FC Dordrecht

FC Dordrecht is met Jhonny van Beukering tot overeenstemming gekomen over een eenjarig verbintenis aan de Krommedijk. Na een avontuur in Indonesië bij Pelita Jaya Football Club kiest Van Beukering voor een hereniging met zijn oud-trainer Theo Bos met wie de spits vier jaar samenwerkte bij Vitesse.

Bos: “Ik ben blij met Jhonny. Het is een veelzijdige spits die zich in het verleden bewezen heeft. Ik ben ervan overtuigd dat hij van veel waarde kan zijn voor FC Dordrecht”.

Jhonny van Beukering (28) begon zijn carrière bij Vitesse waarna hij via Zwolle, weer twee seizoenen Vitesse, De Graafschap, NEC, nog een keer De Graafschap en Go Ahead Eagles twee jaar geleden bij Feyenoord terecht kwam. De gelouterde aanvaller trainde aan het eind van afgelopen seizoen al enige tijd mee op de Krommedijk.

Technisch manager Marco Boogers: “Het was gelijk te zien dat hij topfit is. Hij heeft aangetoond een absolute versterking voor FC Dordrecht te kunnen zijn”.

“Ik heb er vreselijk veel zin in”, aldus Van Beukering. “Met Bos heb ik goede tijden gehad en ik kijk ernaar uit weer met hem samen te werken. Dordt is een club die bij me past vanwege de sfeer en ambitie die het uitstraalt. We gaan er een mooi jaar van maken”.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.