Vaarwel Theo

Het overlijden van Theo Bos kwam niet onverwacht, maar toch nog sneller dan gedacht. De trainer is donderdag 28 februari thuis in zijn woonplaats Elst ingeslapen.

Theo Bos begon afgelopen zomer nog aan de voorbereiding op het seizoen, maar staakte begin augustus zijn activiteiten op veld toen zijn ziekte hem het werken verder onmogelijk maakte. Tot aan de winterstop bezocht hij nog bijna alle wedstrijden van FC Dordrecht. Maar daarna werd het stil.

De ongelijke strijd sloopte, tegen zijn onverzettelijke wil in toch zijn lichaam.

Ondanks zijn fysieke afwezigheid in de laatste periode was daar vanmorgen ineens een voelbare leegte op Krommedijk. De gedachten en het medeleven gaan nu vooral uit naar zijn vrouw Marieke en zijn kinderen Lotte, Tess en Luuk.

In december 2011 kwam het noodlottige nieuws dat als een bom insloeg. Nederland schaarde massaal achter de trainer die op basis van zijn eigen wil en doorzettingsvermogen de strijd wilde aangaan. Theo heeft het uiterste gegeven en het heel lang volgehouden. Maar het andere was toch sterker.

“Ook al wisten we van zijn lot, de werkelijkheid van vandaag voelt verschrikkelijk. ‘De mooiste bloemen worden als eerste geplukt’. Dat is waar, maar dit is niet normaal. Veel te jong, hij wilde nog zo graag. Niet alleen met het voetbal, maar vooral met Marieke en zijn kinderen”, sprak Ad Heijsman.

“Met groot respect zullen wij aan Theo blijven denken. In korte tijd heeft hij een sterke band opgebouwd. Zijn deskundigheid en sympathie waren inspirerend voor de spelersgroep, trainers, begeleiders en bestuur. Zo zullen wij hem herinneren en nooit vergeten”.

De Supporters Vereniging opent vanavond vanaf 18:00 uur het supportershome. Supporters, vrienden en sympathisanten zijn welkom om met elkaar dit verlies te gedenken en het condoleanceregister voor Theo te tekenen.

SHOP
FC DORDRECHT

ONTDEK HET
ASSORTIMENT

In onze shop vind je al onze FC Dordrecht items.